Bloknote

donderdag 17 september 2009

NOW AVAILABLE: Kleur en verf op kaarten en scrapsNOW AVAILABLE! (in dutch only, sorry) My new book "Kleur en verf op kaarten en scraps"

NU VERKRIJGBAAR! Mijn nieuwe boek "Kleur en verf op kaarten en scraps"

Supertrots ben ik op mijn tweede boekje. Hopelijk vinden jullie het allemaal weer een leuk en leerzaam boek!

Omschrijving Kleur en verf op kaarten en scrapsVerf- en tekentechnieken staan in deze uitgave centraal. Stempelafdrukjes inkleuren is momenteel een erg populaire hobby. Veel papierhobbyisten hebben er al zijdelings kennis mee gemaakt, maar kennen nog niet alle mogelijkheden. Met dit boek kunnen zij ideeën opdoen en zelf gaan experimenteren. Veel technieken worden stap voor stap uitgelegd met behulp van foto's. Per techniek wordt telkens een aantal leuke ideeën gegeven voor wenskaarten en scrappagina's, voor allerlei gelegenheden. Het boekje is geschikt voor iedere kaartenmaakster, stempelaar of scrapper die het leuk vindt om iets anders te doen, tekenervaring is niet nodig.
Auteur Blokland, M.
Uitgever Cantecleer
Karsnummer: 118750/0396
ISBN 9789021338507
Prijs 17,95

5 opmerkingen:

marije zei

zo meteen besteld bij bol!! morgen in huis ik ben benieuwd!!! ik laat je weten wat ik er van vind goed?!

marije zei

Ik heb gelijk even een promo geplaatst op m'n blog!vond je reactie zo leuk! http://scraphamstermarije.blogspot.com/2009/09/samen-met-anna-marije.html

Manon zei

Ik heb hem besteld en vandaag binnen gekregen. Ik vind het boek weer helemaal geweldig. Super technieken. Ik ga er gelijk mee aan de slag :)
Op me blog staat het boek ook.

Groetjes Manon

Loes zei

heb je boek gister bij Pipoos gekocht :)
wat een leuke dingen!!!
heb heel veel zin om lekker te gaan kliederen!

Groetjes,
Loes

Martine zei

ik hoop dat hij binnen komt via bol namelijk lange levertijd. Is je andere boek Doodles 100% van jou! nog ergens verkrijgbaar?