Bloknote

dinsdag 31 juli 2012

Card making: A sparkle in her eyes...

Verjaardagskaart: Een fonkeling in haar ogen...
Birthday card: A sparkle in her eyes...

Wauw, ik heb een nieuwe favoriete pen! Ken je de Gelly Roll Sardust van Sakura? Dat zijn gelpennen met een ultrafijn glittertje. Ik gebruik ze, sinds ik in 2007 mijn boekje "Doodles 100% van jou!" schreef (dit boekje is niet meer verkrijgbaar), als ik iets een beetje extra sprankeling wil geven.  
Aangezien je de ogen van je getekende Mixed Media Meisjes natuurlijk extra wilt laten fonkelen... lenen de GellyRoll stardust pennen zich uitstekend om ogen mee in te kleuren. Verzuip jij ook zo in die mooie, groene ogen?!
Wow, I have a new favorite pen! Do you know the Sakura Gelly Roll Sardust? These are gel pens with an ultra fine glitter. I use them ever since I wrote my book "Doodles 100% yours!" in 2007 (this book is no longer available), if I want to give something a little extra sparkle. 
You want to make the eyes of your handdrawn Mixed Media girls to really sparkle ... th
e GellyRoll stardust pens lend themselves perfectly for to color eyes. Don't you you just drown in those beautiful green eyes?!
De kleuren die ik hier heb gebruikt zijn Lime Sparkle en Green Sparkle.
The colors I used here are Lime Sparkle and Green Sparkle.

Wauw, wat een gefonkel! Wow, what a sparkle!

  
 

4 opmerkingen:

Sandra zei

Prachtig! Ik gebruik ook de Sakura pennen voor ogen, maar dan alleen de glaze pens. Heb maar twee stardust pennen in groen en paars. Zijn dan net niet mijn kleuren...

Marieke Blokland zei

Dan raad ik je aan om de blauwe stardust erbij te nemen, die is ook echt zo mooi voor de ogen! Ik had inderdaad gezien dat jij de Glaze gebruikte. Ook super mooi effect. Om te onthouden... :)

Marit zei

WAt een geweldig effect inderdaad! Ik ben zelf niet zo'n 'gezichtjes-tekenaar' maar mocht ik de aandrang voelen dan komen er zeker van die pennen aan te pas! Dank voor de tip!

Tessa zei

super leuk zeg!! ik had pas geleden posca's met (blauwe) glitters gevonden, doen het óók leuk voor de ogen, worden alleen heel donker en intens, en meer dekkend maar ook met een glittertje. Dit geeft toch eens iets "liever" effect. Die met die donkere posca kijkt gelijk zo bozig (maar ja eigenlijk kijken mijn meisjes altijd wel al snel een beetje bozig lol)

xx Tessa